原来呢间铺既前身系韩食时代,相隔八年佢地再喺黄埔开舖😏见到IG post话性价比好高所以就来试下:🍴 秘制炆牛肉配饭🐮$128推荐🫶🏼牛肉味浓郁,肉质好嫩滑,唔会好多肥膏👌🏻配料有栗子、冬菇、萝卜🥕全部都炆得好入味好淋,超好送饭😋如果唔够饭都可以免费添架🤣🍴ROSÉ炒年糕🧡 $98酱汁唔会太辣而且够creamy浓郁🌶️ 年糕烟烟韧韧,仲有都唔少鱼糕🍥 估唔到炒年糕会有烟肉加埋一齐又几好味😗层次都几丰富😆🍴泡菜煎饼 🫓 $48份量十足,有成3大块🤣每块都煎到金黄色脆卜卜,好香口而且非常足料,有好多泡菜🤪不过略嫌油左少少🤏🍴冻草莓拿铁 🍓$42草莓酱好香甜,唔似一般果jam😀配埋牛奶一齐饮好夹🥛整体来讲,味道中上性价比都好高😆餐牌选择都几多, 一坐低就有六小碟开胃伴菜😌全部都系自家制😎不得不赞既系店员好亲切,会成日问我哋够唔够食要唔要添饭🤣环境虽然唔算大但坐得都舒服👍🏻推荐大家来试下😝

🍴 秘制炆牛肉配饭🐮$128

🍴ROSÉ炒年糕🧡 $98

🍴泡菜煎饼 🫓 $48

🍴冻草莓拿铁 🍓$42
草莓酱好香甜,唔似一般果jam😀配埋牛奶一齐饮好夹🥛

2023-09-19
  • 秘制炆牛肉配饭