.#foodie #hk #hkfoodie#HTB美食推介【红磡楼上茶饮店🍵|得闲饮茶乐得逍遥】🐨大红袍 $88推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️大红袍问落好香兰花香味,未饮已经有嗅觉嘅享受~饮落入口顺滑有回甘,茶香会散发喺口腔入边,认真高质🍵周末过嚟净系叹杯茶,享受成间店舖嘅气氛都已经好够...俾你一种慢活、放松嘅感觉,可以悠悠闲闲叹住茶咁样坐一个晏昼🎎小编大力推介哩款!!!!!.🐨朱古力Mini林明顿 $40推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐林明顿最啱就系用嚟配茶饮🍰今次拣咗朱古力Mini,由朱古力蛋糕、榛子同埋朱古力脆片所组成。即使三款朱古力加埋都唔会好甜,而且口感非常丰富,有cream嘅滑、朱古力脆片嘅脆身同埋蛋糕嘅松软🥹.🐨鳗鱼菜饭套餐 $95推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐鳗鱼菜饭套餐配埋一份水果,同埋免费茶饮,晏昼过嚟食绝对唔过分!净系睇卖相已经赢左,菜饭嘅绿、水果嘅黄红,吸尽眼球👀 鳗鱼柔软无骨,鳗鱼汁调味适中,唔会太甜太重味,配菜饭一流🤭——☼——☼——☼——☼——☼——茶闲里📍地址:红磡马头围道63号启岸1楼104号舖🐨推荐度:😋😋😋😋/5 🪸环境:👾👾👾👾👾🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡💡💡💡💡🛠️分
.#foodie #hk #hkfoodie
🪸环境:👾👾👾👾👾
🗣️服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡💡
🛠️分类:#HTB红磡 #HTB日本
#红磡美食 #红磡 #日本 #大红袍 #茶饮 #必饮 #鳗鱼饭 #林明顿 #蛋糕 #美食推介