2023-01-23 825 浏览
海南鸡饭近年系香港遍地开花 就好似车仔面一样 总有一间系左近 较多人识既有过江龙天天到近年状态大勇既陀地勇记👍🏻年几前试过勇记红磡总店既外卖 午餐时间由落单到外卖到手 等左我足足九个字😵‍💫 今日放工时间拎车去红磡广场附近车房 见七点几唔驶等位 就决定试下堂食 同上次一样嗌左招牌去骨海南鸡饭 配 泰式酱汁🍗鸡件有脾同胸肉 皮黄 卖相几靓仔😍 鸡既肉质系嫩滑有汁 连胸肉都好食 冰火处理得宜💯 肥瘦都舒中 皮都爽既 以鸡论鸡 好食✔️ 旦味道上唔突出 "好好味啊!"不能 其实只系应有既味道?一向原味主意既我 会建议配埋个泰式汁一齐食 带点香茅香 无甘闷🙃🍚另一灵魂-油饭 以油饭黎讲 油香饭香味欠奉 既做唔到粒粒分明 口感又冧😒 你配个好食既白饭我反而会欣赏你 以饭论饭 失败❌️建议大家买净海南鸡 稳赢唔会输🙂非专业评分 (满分4👅)卖相:👅👅味道:👅👅环境/服务:👅👅回头率:👅

建议大家买净海南鸡 稳赢唔会输🙂

非专业评分 (满分4👅)
卖相:👅👅
味道:👅👅