2022-08-25
原来红磡都有咁靓嘅Cafe😍咁啱喺附近做嘢 经过俾佢吸引住 呢度嘅木系装修好柔和舒服 因为楼底比较高 所以空间感更加大☘️呢种清新又chill嘅感觉 好relax▪️ Deluxe All Day Breakfast呢度嘅All Day Breakfast有两款 Deluxe当然丰富啲啦🤗炒蛋加咗黑松露 香气十足 而且蛋都炒得几滑 大啡菇好多汁够juicy 面头嘅蟹肉令到食落嘅感觉更加fresh☘️仲有我最钟意食嘅croffle 牛油味十分香浓 口感亦够酥脆 仲有牛油果同烟三文鱼 亦都唔少得全日早餐嘅最佳拍档茄汁豆/肠/沙律菜 沙律菜配嘅系胡麻酱❤️成个食完啱啱好 唔会觉得好滞好腻▫️蟹肉沙律牛角包窝夫牛角包窝夫有咸/甜选择 咸嘅有四款 我拣嘅呢款比较简单清新 蟹肉份量劲多🦀沙律仲加咗蛋碎 所以食落去 无论味道同口感都有多啲层次👍🏻同样都会配埋沙律菜 够晒健康▪️Fresh Fruit Tea个pot好靓好可爱😍入面有橙/士多啤梨/火龙果等等唔同嘅水果 好有诚意 满满嘅水果甜香▫️Cappuccino咖啡亦都啱我口味 唔会酸涩☕️拉花四正 比一般cafe嘅咖啡大杯少少
▪️ Deluxe All Day Breakfast
▫️蟹肉沙律牛角包窝夫