餐厅: 閔大人 (啟岸)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-06-25 43 浏览
人均唔使$100就食到韩式炸鸡🤤过下口瘾嚟讲都食得几满足,样样都大份夹满足,好抵食啊蜂蜜芥末炸鸡翼 5只 $58原本以为5只好少唔够食但原来全部系单骨鸡翼,而且大只过平时啲鸡翼好多,啲肉劲嫩滑,淋咗层蜜糖芥末酱系面头,食得好滋味😋韩式年糕配无骨鸡(原味) $58年糕甜辣味,好还原韩国嘅味道,唔好睇佢细细份咁,其实份量都唔少,有啲鱼糕系面头,仲有2嚿无骨炸鸡,无酱都已经好够味杏鲍菇 $28隐藏版mvp,我几钟意呢款,外层香脆,咬落好多汁水,炸皮已经有调味,口味唔会好寡蕃薯片 $28份量超多,好似食极都仲有咁,蕃薯片好厚切,一嚿嚿好实在👍🏻汽水跟餐 $8

蜂蜜芥末炸鸡翼 5只 $58

韩式年糕配无骨鸡(原味) $58

杏鲍菇 $28

蕃薯片 $28
份量超多,好似食极都仲有咁,蕃薯片好厚切,一嚿嚿好实在👍🏻

汽水跟餐 $8