2021-10-22
老友住红磡呀😁佢介绍我去食卤水鹅,成日话佢楼下间卤水鹅好正好好味要带咗我去食😋入到去好多人食㗎㖞♥️个个都食卤水鹅㗎👍我朋友就话我哋两个人叫个套餐啦乜嘢都有得食😁 我哋就叫咗个开心精选2人套餐,套餐里面有小食、招牌鹅肉、卤汁时菜、原盅鹅骨汤、顶级泰国香米仲加八蚊有两杯嘢饮添😁我就饮佢嘅咸柠七🥤朋友饮冻柠茶 🧃首先第一个出场系招牌鹅肉😋 哗♥️好多鹅肉㗎超正呀👍仲系冇骨㗎😁啖啖肉呀😋😋啲肉系入口软林林卤汁好入味,d鹅皮系好爽嘅♥️真系好好味😁呀怪唔之得咁多人食啦😂小食有鹅肾同埋腩肉,腩肉又系卤水嘅入口系好爽㗎加埋啲醋食系好好味👍👍鹅肾软林林唔错㖞😋👍卤汁生菜唔到咁大碟㖞😋😋生菜系爽口㗎食落去索索声“正”呀!💯原盅鹅骨汤不得了,好清甜连嘅鹅肉啲肉都埋埋真系超级好味㖞👍👍咸柠七唔错㖞真系可以下火呀😁😁日日香鹅肉饭店红磡民泰街41号黄埔新邨远荣楼地下C2号舖
咸柠七唔错㖞真系可以下火呀😁😁
日日香鹅肉饭店