最近发现红磡开左间食四川嘢嘅小店#正粉皮凉皮专门店 今日屋企冇饭开,就醒起呢间小店虽然佢无得堂食,只可以外卖🥡或者佢隔离一条巷仔,可以买完之后喺𠮶度食一睇个餐牌真系「哗」咁平既😱四川野wo😱真系唔食正粉皮点得呢🤣咁我就买咗两碗佢好足料呀😱我自己本身就唔系好食得辣,都到佢吸引咗👍🏻👍🏻👍🏻我就特登叫咗个泰式酸辣🫣佢有分大,中,小辣既,我小辣都食到👍🏻👍🏻👍🏻屋企人仲话我竟然会食辣嘢🫣因为佢真系太好食😋 唔买黎试下点得呀临走之前见到佢原来有「汤房」既汤买😱之后店员就同我讲,佢哋每日都新鲜送过嚟㗎👍🏻👍🏻👍🏻睇睇个价钱,佢又唔贵㖞,同平时买珍珠奶茶嘅价钱差唔多👍🏻👍🏻👍🏻有几抵㖞讲讲下突然之间有汤引,就即刻买咗2碗返屋企试吓返到屋企打开,好足料㖞个汤😋饮落又真系冇味精👍🏻👍🏻👍🏻低赞呀以后屋企冇饭开,都要记住「正粉皮」啦!足料,又好食,又有汤饮,又无味精👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食完仲想食多碗正粉皮凉皮专门店 (红磡)📍地址:红磡宝其利街53号宝利阁地下4号舖佢好容易揾,黄埔站B出口,不停直行,几条街过对面就见到👍🏻我既评分(5⭐️为满分)环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推荐:⭐️⭐️⭐️
最近发现红磡开左间食四川嘢嘅小店#正粉皮凉皮专门店

今日屋企冇饭开,就醒起呢间小店
虽然佢无得堂食,只可以外卖🥡
或者佢隔离一条巷仔,可以买完之后喺𠮶度食

一睇个餐牌真系「哗」咁平既😱
四川野wo😱
真系唔食正粉皮点得呢🤣

咁我就买咗两碗

临走之前见到佢原来有「汤房」既汤买😱
之后店员就同我讲,佢哋每日都新鲜送过嚟㗎👍🏻👍🏻👍🏻

有几抵㖞

讲讲下突然之间有汤引,就即刻买咗2碗返屋企试吓

返到屋企打开,好足料㖞个汤😋
饮落又真系冇味精👍🏻👍🏻👍🏻低赞呀

以后屋企冇饭开,都要记住「正粉皮」啦!

足料,又好食,又有汤饮,又无味精👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食完仲想食多碗

正粉皮凉皮专门店 (红磡)
📍地址:红磡宝其利街53号宝利阁地下4号舖

佢好容易揾,黄埔站B出口,不停直行,几条街过对面就见到👍🏻

我既评分(5⭐️为满分)
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️