2024-09-17 1372 浏览
最近开心果系流量密码🌈周围都出左好多开心果既美食。身为一个开心果控♥️今日就黎试吓陈茶馆既新品🫶🏻其实不嬲都有食开佢哋既芋圆同桃胶鲜奶。都系好不错的⁽⁽◟(∗ ˊωˋ ∗)◞ ⁾⁾✰⋆🍵开心果牛乳 $48有牛乳同豆乳味拣,今次拣左牛乳,味道好浓郁😍上面满布开心果碎,佢哋今次既开心果系列甜品系用左日本开心果整架♥️食落啖啖都好香开心果味。要赞个开心果奶盖同白色牛乳个分层做到好靓好赏心悦目🫶🏻🍵开心果雪燕西米露 $52上面同样洒满开心果碎!入面仲有足料雪燕同芋圆西米露,可能西米露沟淡左小小味,感觉冇开心果牛乳个味咁出色咁浓🤔芋圆依旧系软糯烟韧🫶🏻呢个芋圆同开心果配搭一齐食真系好正٩(。・ω・。)و

🍵开心果牛乳 $48

🍵开心果雪燕西米露 $52