餐厅: 茶湯會 (海光街)
资讯:

2017-07-23 445 浏览
食每次饱饭,心郁郁想饮番杯珍珠奶茶,但经过茶汤会都见到成大群人喺度排长龙,每次都打灭想饮珍珠奶茶嘅欲望!今次好好彩人流唔算话好多我叫咗红茶珍珠拿铁,朋友叫左观音拿铁🤤🤤🤤我个人喜好太甜同埋走冰嘅😂😂😂但我朋友就要观音拿铁,观音不能少兵😂😂😂原来系真嫁红茶珍珠拿铁 ($25)饮到淡香嘅红茶味❤️虽然由饮第一啖到最后一啖都系有珍珠,但珍珠系细粒嘅虽然份量足够,韧度不错,但系唔够有咬口可能我钟意食大珍珠架😳😳😳(最高境界: 1 🌕🌕🌕🌕🌕 5)味道: 🌕🌕🌕🌗🌑卫生: 🌕🌕🌗🌑🌑抵食: 🌕🌕🌗🌑🌑

我叫咗红茶珍珠拿铁,朋友叫左观音拿铁🤤🤤🤤

红茶珍珠拿铁 ($25)
(最高境界: 1 🌕🌕🌕🌕🌕 5)
味道: 🌕🌕🌕🌗🌑
卫生: 🌕🌕🌗🌑🌑