2018-09-23 149 浏览
小秘书一向都对麦当劳嘅出品无咩要求,只要快快趣趣填饱个肚就已经心满意足。不过麦当劳偶然都会有啲奇怪嘅新发明😑... 我份人就比较传统,鱼柳包餐就最啱我。呢排麦当劳又发明咗杯「红豆特饮」,配埋两只「鸡翼」,下午茶时间只系卖$15。小秘书见咁抵,就入去买一份试吓🍽 鸡翼口味依然系又干又无味,不过加啲辣酱配埋嚟食,味道尚可🙃 但系杯红豆特饮就真系好唔拈😕第一啖饮落去感觉成杯「奶水」咁,无咩味道,饮多两啖再搅匀佢,奶水开始有啲红豆味,不过都系唔多够味🤨 如果麦当劳唔愿意投资咁多喺材料上,不如改细啲个杯,咁味道会浓郁啲。不过以$15呢个优惠价嚟讲,我亦唔应该挑剔太多,就当一份小食过吓口瘾😏

2018-09-22