餐厅: 牛奶冰室 (寶石大廈)
资讯:

2024-08-11 323 浏览
牛奶冰室相信好多人食过,其实都唔使多介绍,今日同未食过呢间冰室嘅朋友试咗佢哋嘅下午茶,大家都觉得几唔错。荃湾宝石大厦呢间分店长期都客满,尤其是下午饭时分,下午茶都要等一阵。啲侍应姐姐礼貌都几好,但人手有时唔系好够,而家转咗手机落单系统就好少少。朋友仔仔叫咗一份红豆西多士,切开原来系三块面包,每层中间都有花生酱,红豆甜而不漏,食开牛油西多转下口味都唔错。我自己就叫咗个迷焗意粉,芝士控大爱,份量少少,过下口瘾就够。新出有一款面食系鱼肉春卷花甲配粉丝或米线,唔记得影相,我自己就几钟意,花甲数量好多,但由于里面都几多黑椒,食嘅时候都要好小心挑返出嚟,有点麻烦,整体味道系唔错的。