本人买了东海堂红豆金栗年糕已有5年以上, 钟意佢可以涷食, 唔驶整热, 够方便, 而且入口烟烟 un un, 口感味道都唔错.可惜, 寻日去东海堂拎左红豆金栗年糕返屋企, 谂住砌黎食, 点知硬到好似石头咁, 原来店员系由冰箱拎出黎比我, 唔紧要, 我放左一日, 今早再拎出黎解涷, 跟住就砌开黎食, 一食入口, 就完全接受唔好, 同以前既红豆金栗年糕系完全唔同, 好硬, 好难食.跟住我打电话去东海堂客服问, 佢地话今年转左配方, 同埋建议最好热食, 我问佢点解改配方唔系之前要通知客人咩??  佢都唔识答我, 仲要话之前从未提议过客人涷食!! 佢根本比唔到合理答案我!!我已掉了整个红豆金栗年糕, 以后都唔会再买!!

我已掉了整个红豆金栗年糕, 以后都唔会再买!!
2017-01-19
3 分钟 (外卖自取)