2011-05-25
平时半小时内一定送到, 可能红雨无人想出街个个叫外卖, 所以Hotline先生已讲明要等45分钟。斋睇menu已经觉得抵食......$138脆香鸡套餐, 包括有:脆香鸡4件, 两上肶两下肶, 虽然已经不脆但是肉质嫩滑又标油, 大S话就算唔脆都比KFC的好味。蜜糖BBQ鸡翼5只, 个汁甜甜酸酸好醒胃。脆薯角, 淋咗同埋佢嘅质地唔啱我口味肉酱意粉, 意粉有少少over-cooked, 已经胀咗肥咗少少, 不过幸好肉酱代意粉抢回些面子, 粒粒分明清楚睇得出用鲜蕃茄来煮汁, 食出原味。芝士滑豆腐鸡肉饭, 芝士汁浓及甜甜地, 豆腐真系好滑溜, 不过唔系好觉那些鸡肉, 究竟是否遗漏了????豆腐布甸3杯, 入口滑溜而且真系食出有豆腐味, 上层朱古力粉要小心chok入喉咙!套餐另加$39可以叫一客普通批, 那我要烧烤鸡肉, 馅料包括有鸡肉、五香肉粒、青椒及车厘茄, BBQ 汁。 新鲜就一定好味, 批底就好似识呼吸咁有生命力, BBQ汁甜甜酸酸好醒胃, 馅料亦丰富, 滋味满足。全单$177, 每人都是三十多元, 抵爆
斋睇menu已经觉得抵食......$138脆香鸡套餐, 包括有: 脆香鸡4件, 两上肶两下肶, 虽然已经不脆但是肉质嫩滑又标油, 大S话就算唔脆都比KFC的好味。 蜜糖BBQ鸡翼5只, 个汁甜甜酸酸好醒胃。 脆薯角, 淋咗同埋佢嘅质地唔啱我口味 肉酱意粉, 意粉有少少over-cooked, 已经胀咗肥咗少少, 不过幸好肉酱代意粉抢回些面子, 粒粒分明清楚睇得出用鲜蕃茄来煮汁, 食出原味。 芝士滑豆腐鸡肉饭, 芝士汁浓及甜甜地, 豆腐真系好滑溜, 不过唔系好觉那些鸡肉, 究竟是否遗漏了???? 豆腐布甸3杯, 入口滑溜而且真系食出有豆腐味, 上层朱古力粉要小心chok入喉咙! 套餐另加$39可以叫一客普通批, 那我要烧烤鸡肉, 馅料包括有鸡肉、五香肉粒、青椒及车厘茄, BBQ 汁。 新鲜就一定好味, 批底就好似识呼吸咁有生命力, BBQ汁甜甜酸酸好醒胃, 馅料亦丰富, 滋味满足。
全单$177, 每人都是三十多元, 抵爆