2022-06-08
Happy Wednesday约姐妹去同清真寺打卡,好耐之前已经book定枱,点知晏昼就挂红雨😅但都无阻我哋要去打卡嘅热情!一去到未有枱但竟然有超靓超舒服嘅waiting area,又多个打卡位,好惊喜!清酒慢煮猪腩配豆腐酱($128)好精致嘅前菜,猪腩煎到好香,再舖系玉子豆腐上面,配上好特别嘅豆腐酱,值得一试!牛油香煎椰菜花配烟猪腩咖哩酱($98)我哋拣咗健康嘅椰菜花配咖喱酱,唔食辣嘅朋友都可以食。松露酱炸薯条($78)香脆嘅薯条上面洒满现磨芝士,再蘸埋嘢味嘅松露芝士酱,系非常好嘅送酒小食!是日甜品($88)brownie 配曲奇雪糕,超香浓嘅朱古力味加上nuts同dried fruits,口感好丰富!Librarian ($90)系Library叫番杯Librarian真系好合情合理,由苹果汁、牛奶、popcorn syrup同香蕉调出黎嘅mocktail,入口比较甜,有近似香蕉奶但又有果香同好得意嘅焦糖味,会愈饮愈上瘾!食完先发觉原来无叫main course🤣,唔紧要!比机会我下次再黎过!