2019-02-27
环境以日本风设计,充满日式文化而且干净卫生,抽气系统通风非常良好,食完唔会一身油烟味,坐位之间寛阔有空间感。2.5个小时任饮任食放题形式,晚市送海鲜拼盘。因为任食放题嘅关系,入座后服务员会自动先来一轮刺身拼盘,肉类拼盘,还有送的海鲜拼盘。刺身上台时出晒烟视觉上一大享受,除咗海胆外,其他都系任食,唔够嘅可以再划纸仔,推介带子同油甘鱼鲜味可口,我同朋友都忍唔住叫多一转。海鲜拼盘有鲍鱼仔、虾、螺、生蚝及喜之次喜之次烧起后鱼皮脆口惹味,肉质嫩滑,鲜味足,螺同埋鲍鱼都好爽口。肉类拼盘有和牛西冷、牛胸腹、肉眼、牛肋骨、豚西冷、鸡肉肠、鸡翼、猪颈肉,以上嘅肉类都系无限追加,另外仲有牛舌、一口牛粒、豚腩片可以划纸仔叫,选择够多,台上仲有黑胡椒同岩盐提供,一路烧一路可以调味,提升肉片味道,非常细心。个人推介牛胸腹同猪颈肉,非常惹味可口。饮品选择超多,有红酒、白酒、2款清酒、梅酒,柚子酒,花茶,麦啤......等等,都系以自助任饮形式,想饮几多都无问题,钟意饮酒嘅话价性比超高。另外有提供和食,乌冬、蔬菜等等。而我地叫咗天妇罗试试,上台时热辣辣,新鲜炸起非常脆口唔油腻,亦都系我嘅推介,记得试埋榴梿炸弹,真系
2.5个小时任饮任食放题形式,晚市送海鲜拼盘。
海鲜拼盘有鲍鱼仔、虾、螺、生蚝及喜之次
个人推介牛胸腹同猪颈肉,非常惹味可口。
另外有提供和食,乌冬、蔬菜等等。
而我地叫咗天妇罗试试,上台时热辣辣,新鲜炸起非常脆口唔油腻,亦都系我嘅推介,记得试埋榴梿炸弹,真系好好食。
当日甜品有任食Mövenpick雪糕及Fruttato嘅gelato及Dreyer's雪条,附近仲有一个甜品柜供应3款甜品。
饮多几转食多几转好易回本,顺便赞下当日追加嘅食物都无漏单,服务都不错,要求换烧烤网都非常快手。