2021-12-27
Ouiii。WeeeEat - 铜锣湾- 红Van 主题怀旧冰室🍳🌝Lunch非一般既怀旧冰室以香港红van 做主题:座位令你感觉置身于小巴中,食野落单就要禁下钟仔😳~👱🏼♀️All Day Breakfast $78 📍牛扒,火腿,炒蛋,司华力肠,蘑菇,薯蓉,茄汁焗豆,蕃茄,多士足料全日早餐, 食饱饱迎接新嘅一日😌 牛扒非常juicy 🤤👱🏼♀️蕃茄牛腩粒米粉(配牛油多士炒蛋)$57惊喜又有点失望既一个餐🤭~ 好surprise 佢个油多食落好香口, 同出面一般茶记不同😍! 但个米粉比较失色,牛腩粒很碎,汤底加左Tabasco,太重手,覆盖左蕃茄汤应有既味🥺2 个餐都包饮料,冻饮就要加$3。另外,有小朋友嘅你地就非常合适,餐厅门口有个大空地,可以享用儿童单车设施🤩~
🌝Lunch
👱🏼♀️All Day Breakfast $78