2023-05-09
炽工房 WOW LAB🐔黎长州玩,食嚟食去都系大鱼蛋、芒果糯米糍?今次我地带大家去try something new!✨✨原味烤鸡套餐 🐔$60套餐包括原味烤鸡两件🐓,薯条/牛油粟米一份🌽,同埋汽水🥤!烤鸡嫩滑多汁,有少量香料调味,食落唔会太重口味、太Heavy。另外我哋拣咗牛油粟米,呢个牛油粟米非常之香甜,有啲似细个放学去小食舖买到𠮶一种牛油粟米,好奈都冇食过了,系回忆既味道!👍🏻👍🏻💓汽水,除咗有普通嘅可口可乐七喜等等嘅选择,仲有有汽水,唔钟意饮甜嘢嘅朋友就可以多一个选择!😉清爽沙律套餐🥗 $60怕肥既女士们就可以拣尼个沙律套餐,套餐包括原味烤鸡一件、精选沙律、同埋特色饮品🍸!烤鸡一样嫩滑多汁,配埋沙律菜一齐食,就变咗大大份烤鸡沙律😛😛特饮方面都有几多选择,我地就拣左真系几特别既青柠芫荽梳打🤣🤣🤣又估唔到真系几好饮㖞!青柠同芫荽意外的夹,味道好清新!同我地一样钟意芫荽既朋友,千祈唔好错过呀!😍😍😍
原味烤鸡套餐 🐔$60
清爽沙律套餐🥗 $60