2024-10-06 290 浏览
最近工作压力好大,咁岩今日老公又无揸车,就约咗佢一齐去旺角酒吧街,呢间餐厅我哋都成日去饮酒,至在气氛够又好坐!天多尼鸡肉自家手打薄饼呢个Pizza好足料,有拉丝芝士配上啖啖鸡肉,两只夹埋简直天衣无缝,酱汁甜甜地,唔会好腻,两个人食一个都冇问题呀!西班牙鸡肉辣肉肠烩饭呢个烩饭颜色鲜艳令人食欲大开,而且当中鸡肉及辣肉肠的分量都好充足,烩饭食落去口感湿润,唔会好干身,味道清新不油腻,非常有西班牙的风味!招牌炸鸡翼呢个炸鸡翼做下酒菜就一流啦,食落香脆可口,再配上酸酸甜甜嘅茄汁酱,更加能够将炸鸡翼鲜味提升。黑松露炸薯条下酒菜又点少得炸薯条呢,呢度嘅黑松露嘅供应完全唔孤寒,薯条面头洒满黑松露,再配埋松露酱食,香气奢华,每吃一口都充斥住浓厚的黑松露香气!非常好食!

天多尼鸡肉自家手打薄饼

西班牙鸡肉辣肉肠烩饭