2020-05-26 5 浏览
💛 #黄色经济圈 尖沙咀厚福街出名多好野食~呢间新开嘅雪糕铺主打天然雪糕~纯人手制作有几款特别口味😋仲要系黄店所以去开尖沙咀即刻冲去试吓❤️.🍴玉桂苹果树($52)雪糕份量都几大杯两个人share会好啲😋但系呢个味道唔会好腻所以我自己食下食下都食晒成杯❤️🤫(平时𠮶啲太甜食到一半都冇就要丢🥺🥺)本身肉桂同苹果都已经系绝配加埋雪糕中间夹住好似Apple Crumble咁嘅饼碎食落脆脆地带少少牛油味~有多重嘅质感同变化所以食晒成杯都唔觉得好滞❤️苹果粒粒唔会煮到太甜保留返少少酸味中和返雪糕嘅甜味好正😋下次再去想试吓朱古力味都好似好浓好吸引😋𠮶日咁啱经过店员仲喺度整紧成间舖头都充满着朱古力味🤤.📍 Talk 2 DeCream (尖沙咀)尖沙咀厚福街9号豪华合地下A号舖
💛 #黄色经济圈
🍴玉桂苹果树($52)
📍 Talk 2 DeCream (尖沙咀)
尖沙咀厚福街9号豪华合地下A号舖
  • 肉桂苹果树