2021-08-12 29 浏览
是日早收工,即刻约朋友黎斋啡聚下😁因为疫情期间收6点🥲铺头分开两边,装修好特别,走文青风格,感觉好舒服,重有个秋千打卡用😆呢间系一间纯素餐厅,连蛋、奶都冇用,素食人士可以放心食👍🏻*植物牛肉、蕃茄、火箭菜薄饼 $138*本身劲钟意食面粉类嘅野🙊🙊呢个pizza个边劲脆,芝士个质地都几似😆😆食落都唔知系食紧素食*泰式香芒牛油果虾沙律 $125*份量非常足够,成个摆盘好靓☺️沙律汁好开胃,重有好多椒同青木瓜丝,辣辣地好正,坚有泰国风味🤤🤤虾个样像真度极高,咬落去比较爽口😆*纯素朱古力布朗尼 $30*朱古力一向系我至爱,纯素因为冇加奶同牛油嘅关系,个质地冇咁粘身,但食落一样好重可可味😋😋*伯爵茶纯素蛋糕 +$48*纯素蛋糕日日不同,今日系伯爵茶,食落真系好重茶味!几特别😋😋下次可以再试下其他是日蛋糕😍*Expresso Tonic* & *Chocolate Latte*套餐包埋野饮,太热嘅关系,两杯都叫左冻饮☺️Expresso Tonic夏天最岩饮,饮完个人gur哂😂Chocolate Latte虽然冇用牛奶用左oat milk代替,但个味同平时嘅朱古力奶一样,好好饮😋

*植物牛肉、蕃茄、火箭菜薄饼 $138*

*泰式香芒牛油果虾沙律 $125*