出色嘅咖啡美食 薯条回头率100%!!!仔细留意良心咖啡店内 还有值得细看的Caligraphy✍🏻-🍟 芝士黑松露薯条 Black Truffle Poutine ($62)超大份超足料超浓味芝士黑松露!!!🤩🤩🤩 薯条份量大到好似食极都有咁呀真系性价比超高 而重点系芝士一样咁多完全唔会惊食食下无晒芝士无味咁😆 薯条上都有cajun粉好有味㗎唔系一般普通薯条 呢个镇店之宝真系必点 嚟到记得要食👏🏻🍝 日式温泉蛋卡邦尼扁意粉 Linguine Carbonara With Japanese Soft Boiled Egg ($82)由于薯条好大份 两个女仔share叫多一份意粉主食已经够晒😂 份量正常 味道亦唔错唔算太腻 温泉蛋做到流心效果代表生熟程度刚好 蛋浆捞埋意粉一齐食好好味 个汁同意粉质地都好夹 意粉挂汁 口感都好好🤤☕️ 澳式鲜奶咖啡 Flat White ($36 +$4 Oat Milk)店员落单时会问咖啡想要nutty定fruity啲 比较偏好nutty coffee嘅我觉得咖啡味道好适合我👍🏻 总觉得咖啡系好personal口味嘅野 我唔专业唔敢俾太多comment🤭
出色嘅咖啡美食 薯条回头率100%!!!

店员落单时会问咖啡想要nutty定fruity啲 比较偏好nutty coffee嘅我觉得咖啡味道好适合我👍🏻 总觉得咖啡系好personal口味嘅野 我唔专业唔敢俾太多comment🤭 有时咖啡配牛奶会令我觉得唔太舒服 所以今次都拣左oat milk 奶香无用牛奶咁浓但依然有恰宜嘅奶味 我好满意 咖啡上一样有精致拉花 系心机之作🌹

🍵 甜睡花果茶 Snooze Tea ($40)
花果茶上枱时颜色仍然比较浅色 店员有细心提我地等多两分钟左右泡多一阵先饮 用茶包冲泡住 味道唔怕淡 花果有淡花味 饮落都好舒服😌