2022-08-11 779 浏览
《Beard Papa’s - 旺角》Beard Papa’s 系我既童年favourite snack😎虽然仲有一间同佢好似又多口味好多既西树,但始终觉得beard papa’s 简简单单既Custard 泡芙最好食🥰以前好似$10一粒原味,唔知点解大左就好少再食🤔近排行过旺角Moko,见佢推广紧泡芙coupon $90/5张,可以用黎买任何款式既泡芙,为起$18/件,经过咁多年通胀呢个价算正常架啦😿我买左一套5张顺便换左件以前冇食过既蜜瓜菠萝包泡芙😊(原本系想买原味嘅,但原味用券买唔抵,同埋当时最后一件蜜瓜菠萝包泡芙有两个人争✌🏻比我争赢左)同传统既泡芙唔同既地方系佢个皮系换成左菠萝包既脆皮,好味呀😋而入面系海量冻冰冰既蜜瓜忌廉,当然都食到有云尼拿味既,唔会太甜,如果你食过哈根大师既哈密瓜味雪糕,你可以幻想下系无咁甜同creamy 版🤓$18/件价钱合理,如果未试过嘅的确可以试吓🤓仲有四张券未用,等我下次买埋其他味试下😎
《Beard Papa’s - 旺角》

2022-08-02