同男朋友六点几冇乜嘢做,又有少少肚饿,落雨湿湿,决定响屋企同区食,平时唔多常食米线,食亲都系连锁餐店嘅,今次上OpenRice 见到呢间小店,见到啲相好似好吸引,一于坐低食,六点几完全冇人排队,立即有位坐上枱嘅卖相已经觉得好吸引,可能肚饿,立刻饮汤先,蕃茄汤偏甜,有啲蛋花响度,饮落好杰身好够饱🤭,个卤大肠相当出色,可以话系我食过嘅之中数一数二(带返个头盔先)猪颈肉本身都腌得好入味,同埋米线份量十足,唔系好肚饿的话都未必食得晒,卤水鸭片,沙嗲牛肉,都系相当重味嘅,鸡翼我就冇食啦,但系男朋友话偏向淋身,都算入味,但可以再好食啲嘅另外叫咗杯可乐,同埋一个生菜,仲有一个麻辣猪耳,但猪耳都系属于好淋,非我所爱🤷🏻‍♀️,不过整体体验都唔错,可能唔系繁忙时间,服务又未至于网评咁差,正常吖,下次会再比多个机会佢,再食多次
同男朋友六点几冇乜嘢做,又有少少肚饿,落雨湿湿,
决定响屋企同区食,平时唔多常食米线,食亲都系连锁餐店嘅
,今次上OpenRice 见到呢间小店,
招牌老鸭片,卤鸡翼,沙嗲牛肉,酸辣汤
秘制猪颈肉、卤大肠、蛋花蕃茄汤
上枱嘅卖相已经觉得好吸引,
相当出色,
可以话系我食过嘅之中数一数二(带返个头盔先
,下次会再比多个机会佢,再食多次
2022-06-07
招牌老鸭片,卤鸡翼,沙嗲牛肉,酸辣汤