2021-02-20 722 浏览
原本系比呢度好出名嘅纯素芝士蛋糕吸引咗嚟🍰估唔到佢啲主食同饮品都好正🥰环境又舒服 员工嘅服务态度都好好😌嚟同朋友饮杯咖啡吹下水都唔错❣️.All Day Breakfast🥣 $118佢有半份同埋全份拣 全份会多咗一条猪肉肠同埋三片烟肉🥓肠仔虽然好油 但系食落肉味好香好juicy😋最钟意系𠮶块sourdough🍞佢唔系普通嘅酸种面包 系有grains嘅🤩除咗烘到脆卜卜 仲额外洒咗啲香草喺面🌿配埋炒滑蛋一齐食 perfect🥰中间个谷物乳酪应该系用咗Greek yogurt 够晒酸 加埋面头甜甜地嘅谷物脆脆 好好食😚沙律菜加咗黑醋 酸酸甜甜好开胃😝呢个价钱嚟讲都几丰富😌.黑松露&芦笋意大利扁意粉🍝 $98原本以为净系得芦笋 点知仲有好多菇😍扁意粉炒得好干身 仲要好爽口弹牙‼️除咗有加到黑松露落去一齐炒 面头仲加咗一堆黑松露酱 捞匀一齐 黑松露味够晒香😌.Uji Matcha Latte 🍵 $46抹茶味真系好浓 睇颜色都知应该加咗好多抹茶粉💚不过饮到最尾 就会偏牛奶味🥛因为我俾钱嘅时候见到好多款biscotti 好有兴趣😝佢哋劲好人 俾晒三只味我试😎原味几香甜 配浓咖啡应该唔错☕️抺茶同朱古力
All Day Breakfast🥣 $118
All Day Breakfast

黑松露&芦笋意大利扁意粉🍝 $98
黑松露&芦笋意大利扁意粉

Uji Matcha Latte 🍵 $46
抹茶味真系好浓 睇颜色都知应该加咗好多抹茶粉💚不过饮到最尾 就会偏牛奶味🥛因为我俾钱嘅时候见到好多款biscotti 好有兴趣😝佢哋劲好人 俾晒三只味我试😎原味几香甜 配浓咖啡应该唔错☕️抺茶同朱古力味就跟matcha latte同mocha😋
Uji  Matcha  Latte

Chocolate Cheese Cake🍫 $58
呢到嘅纯素芝士蛋糕最特别一定系佢个饼底💕系用咗好多nuts嚟整 有口感之余仲多咗坚果嘅香味🌰不过蛋糕冇乜芝士味 食落净系得朱古力味🧐再加埋面头啲可可粉 朱古力味够晒浓郁😌如果当佢系一件朱古力蛋糕食 就好正😆口感同一般芝士蛋糕唔同 佢有啲似生朱古力 但系沙沙地 所以会比较似食紧红枣泥🤪
Chocolate Cheese Cake

All Day Breakfast