2021-01-26
好多唔同味道嘅Bagel啊 ! 揾日一定要试下第二啲味(°▽°) 去到当然要叫主打之一嘅Triple biscoff 甜品bagal ,超级有特色!就连餐纸都系玩味风格Jesus (*゚▽゚*) 但饮品外型就比较普通,不过唔同颜色嘅bagal 配合影岀来效果都已经几好~打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸📸/5 (食物+舖面都算几打卡able )Triple biscoff—— $65我会话佢好甜,但系会令我忍唔住继续食嘅甜(〃ω〃)好邪恶! 不过再嚟都会忍唔住再叫(°▽°)Dirty genmaicha mochi —— $40Bagel 本身带有绿茶嘅甘味,入面嘅mochi就带点甜味,虽然有少少干但我觉得几好食,适合唔钟意重口味嘅你Guacamole cheese fries 🥑 —— $70牛油果酱都几好食! 不过记得趁热食,啲芝士好快就黐埋㗎啦😂Lemonade —-$30Black tea —— $35Lemonade with Bagel 都几夹~ 不过茶就唔建议大家叫,感觉上其他饮品会抵饮啲推荐值💡: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5(力推钟意食Bagel嘅朋友呀!! 门口都好靓,
Triple biscoff—— $65
Dirty genmaicha mochi —— $40
牛油果酱都几好食! 不过记得趁热食,啲芝士好快就黐埋㗎啦😂
Lemonade —-$30
Black tea —— $35
推荐值💡: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5
(力推钟意食Bagel嘅朋友呀!! 门口都好靓,仲可以影下风格照添)