🥦素人上线🥬斋,全部都系斋😂除左个名叫斋啡之外,呢间系柯士甸道嘅cafe 都系全素食嘅!我地点左自选材料嘅Sourdough toast🥪材料有新猪肉,牛油果🥑火箭菜,同vegan cheese🧀烧过嘅芝士加上牛油果同新猪肉嘅味道好夹,一啲都唔觉得系食紧斋😂第二样叫嘅系handmade charcoal bagel 🥯 睇相就知佢好足料,有两层斋嘅impossible 猪柳汉堡呀!😋要加埋好juicy 嘅大啡菇😋甜品叫左vegan and gluten free 嘅苹果挞,同香蕉面包🍎🍌苹果挞中间嘅馅料唔会太酸,个挞皮都好脆,香蕉面包都好浓香蕉味咖啡叫左matcha latte🍵 + Rose latte🌹非常好饮!抹茶味好够浓,而rose latte 嘅花味都恰到好处,咖啡亦唔会太苦😋呢到嘅食物卖相同环境都几靓,所以好啱打卡❤️ 间中食下素,其实对身体都好啲呀😂💪🏻➡️ @vegocoffee ⬅️

➡️ @vegocoffee ⬅️