餐厅: 三德素食館 (僑冠大廈)
资讯:

2021-05-09 1956 浏览
💐Happy Mother's Day🌸母亲节梗系要同妈妈庆祝一家人最紧要 开开心心一起就好, 简简单单食餐饭, 当然唔少得买母亲节礼物素食之选非三德素食馆莫属,简单而平实, 味道唔错☺上海酸辣汤正 不过妈妈觉得辣咗少少好钟意 入面嘅素蟹柳, 豆腐好滑 ,而且有我钟意嘅木耳好爽口好钟意呢度嘅南瓜🍄粒🌽粟米粥 简简单单,但系好好味 而且好足料🍓草莓咕噜猴头菇🍄 甜甜酸酸好开胃 ,炸到外脆内嫩有口感唔知以为真系食紧肉嚟到必点之选崧子五柳素黄鱼, 外面系紫菜 炸到脆卜卜真系好似鱼皮,入面有粉丝 ,腐皮 配埋甜甜酸酸嘅汁加崧子罗汉斋炒面 脆卜卜嘅面 上面淋上芡汁 有爽脆 芽菜, 木耳,云耳 ,粟米芯 同最爱嘅🍄🍄名副其实嘅飘香荷叶饭~正, 饭粒粒分明好干身而且粒粒都充满荷叶香气
💐Happy Mother's Day🌸

母亲节梗系要同妈妈庆祝

素食之选非三德素食馆莫属,简单而平实, 味道唔错☺

2021-05-09
庆祝纪念