餐厅: 新意達
资讯:

2018-06-21 156 浏览
成日食indian food, 素菜 都系第一次品尝,唔知系点解呢?!食饭到7,8点,全间餐厅坐满人,仲要全部都系indian, 不如所料,啲菜式好好食仲好正宗添。先来一客烤芝士, 软软硬硬,同平时食的唔同,好似食紧硬豆腐咁,几有趣!招牌naan bread黄豆咖喱,我几钟意,原来豆同咖喱又几夹菠菜咖哩, 有浓浓的菠菜香Samosa 我至爱,可惜我地最尾先食,冻左d. 另外加个喀什米尔炒饭,辣辣地有好多香料,哩个我好钟意巨型dosa, 霸咗成张枱咁大,四个女仔都食唔晒,但用来沾sauce 真系好脆囗好惹味Fresh orange juice食到捧住个肚的一餐

招牌naan bread

黄豆咖喱,我几钟意,原来豆同咖喱又几夹

菠菜咖哩, 有浓浓的菠菜香

Samosa 我至爱,可惜我地最尾先食,冻左d.
另外加个喀什米尔炒饭,辣辣地有好多香料,哩个我好钟意

Fresh orange juice

食到捧住个肚的一餐