2020-10-04 43 浏览
平时香港人都好少食素食,主要都系食肉类多,而且又撞正疫情,所以好少出街,而今日我就去左呢间素食餐厅食下素菜,几有新意我今次就一行5人因为限聚令都要分开坐不过都可以倾都计既,待应都好有礼貌好好招呼,环境卫生都无咩问题,但我今次就无入厕所视察,不竟疫情问题到野食啦,本人就觉得贵得有道理,事关好多菜式都有黑松露系入面而且放得都唔少,如果钟意黑松露既朋友应该觉得唔错,点左4个主菜同2个小食都唔错,哋既素肉都做几好似真既咁,唯独是佢哋既饮品偏淡,有啲似有香味既水,我本人接受到,但有朋友就接受唔到咁淡味,睇大家喜好整体评分唔错系要批评既话就可能系有好多黑松露既菜式,令唔钟意黑松露既朋友就少左选择

2020-10-03