2021-09-17
✨必点小食墨西哥脆片几好食,同doritos差唔多。佢嘅素芝士酱𠮶texture系似真系芝士酱,但其实冇咩芝士味🤭。同时,佢加左啲墨西哥辣椒🌶️,令到啲墨西哥脆片惹味啲,不过真系有啲辣,唔食得辣嘅千祈唔好试啲墨西哥辣椒🤣🤣。利申我咬左一啖已经辣到收左皮🤦🏼♀️。🍽素芝士墨西哥脆片: HK $78好味指数👅:🌸🌸🌸🌸✨草莓控必点利申先依杯系我friend饮完嘅点评,我个人唔钟意草莓味嘅嘢饮🤣🤣。首先颜色好靓、色彩分明,打卡一流😆。味道方面都唔错,草莓味好浓,应该系用新鲜草莓整,不过要趁冻饮,隔左阵就无咁好饮🤔。🍽草莓牛乳豆乳: HK $44好味指数👅:🌸🌸🌸🌸✨素食汉堡包汉堡扒嘅肉质其实几似真嘅汉堡扒👍🏻,我完全试唔出𠮶分别🤣🤣。同埋𠮶汉堡包都几大份,啲包系外脆内软,所以好抵食🤤,素食者真系应该嗌依个试下。不过呢,𠮶芝士酱就有啲伏🤢,冇芝士味,建议大家浅尝啲芝士酱就算啦😂。🍽芝士double dip纽约汉堡: HK $118好味指数👅:🌸🌸🌸🌸
🍽素芝士墨西哥脆片: HK $78
✨草莓控必点