2024-07-14
♡♡♡📍素来素往 (大角咀)大角咀博文街28-38号地下6号舖黎左呢间素食餐厅就真系打破左我对素食既观感😂😂,之前我就真系对素食麻麻既🫡,但系原来依加有咁多款有味!味道仲要都几好,真系同想像中有好大既出入,素食都可以食好食既😜 讲真,估唔到依加既素食有咁多款式😂😂,无论前菜、主菜、甜品、冷盘都有,仲有好多唔同既款式比大家去试,有埋野饮,价钱适宜,观察到都几几多男女老少去食😙~PIZZA听闻呢度既PIZZA就比较出名🤓,所以见到佢一出炉就即刻试下,果然系名不虚传😝😝,又真系几好味! 而且系薄批!呢个真系我中意既野,而呢个PIZZA既TOPPING就有粟米等等..都几好味😋~辣薯仔丝我本人就真系中意呢度既辣薯仔丝😍😍,本来以为会真系劲辣既,因为个牌果度有好多个辣椒既贴纸🤭,但系我同朋友食左呢个辣薯仔丝又觉得OK既,无想像中咁辣😆,都可以接受~而且辣薯仔丝口感好爽口,真系令我食到停唔到口~真系ENCORE左几次🤣🤣🤣!菠菜忌廉汤菠菜忌廉汤觉得都几出色!真系有好香既菠菜味😍😍😍,但系唔影响到忌廉汤既味道,之前都唔知菠菜同忌廉汤会系咁夹😎,以前都未饮过,估唔到会系系素食餐厅试😂~菠菜忌廉汤好滑口
📍素来素往 (大角咀)
大角咀博文街28-38号地下6号舖
PIZZA
辣薯仔丝
菠菜忌廉汤
菠菜忌廉汤觉得都几出色!真系有好香既菠菜味😍😍😍,但系唔影响到忌廉汤既味道,之前都唔知菠菜同忌廉汤会系咁夹😎,以前都未饮过,估唔到会系系素食餐厅试😂~菠菜忌廉汤好滑口,系真材实料黎,仲有有D蘑菇~令到口感更加丰富😆🤣~