2023-07-23 3619 浏览
呢间酒店自助餐,我食过好多次因为佢近QE,由细到大,做医院既屋企人逢亲大时大节都好钟意book呢间食buffet,贪佢既HA discount但距离上一次食我谂都超过起码5年,耐到唔记得左今日阿妈想食,于是一行5人(买4送1)又黎到寻日先系细佬生日,今日补食饭我地早左少少到,但要6点先开始有得食虽然恒丰唔大,但或者我地食野要求唔算好高,同时佢既质素又ok丫,就脚又方便,所以一直都几钟意,最紧要系个份由细食到大既情意结一到6点开波,爸一枝箭跑出去夹海鲜佢d虾都几大只同新鲜我觉得红虾特别好味寿司、鱼生、冷面个类就一般熟食方面,我觉得佢既鸡串几好食同埋宜家自助餐竟然有水煮牛肉,好似以前唔多觉架,近年好似好兴酸菜鱼、水煮牛个d另外,佢个鹅掌都好味龙虾汤好似唔错但我冇试到其实我食量算系好大,但可能食得快,好快饱左甜品类,食左macaron,几好;豆腐花不冷不热,麻麻地;另外竟然有榴连千层蛋糕其实以前成日食buffet,我最钟意就系Hyatt 既甜品⋯⋯讲番恒丰,佢今晚仲送左10只鲍鱼,一人2只,都好大旧下,唔错服务都唔差,一路有人好密咁执碟我地既蛋糕亦都冇切饼费整体不俗的一餐,开心
呢间酒店自助餐,我食过好多次
但距离上一次食我谂都超过起码5年,耐到唔记得左
今日阿妈想食,于是一行5人(买4送1)又黎到

寻日先系细佬生日,今日补食饭

我地早左少少到,但要6点先开始有得食

一到6点开波,爸一枝箭跑出去夹海鲜
佢d虾都几大只同新鲜
我觉得红虾特别好味

寿司、鱼生、冷面个类就一般

熟食方面,我觉得佢既鸡串几好食

另外,佢个鹅掌都好味
龙虾汤好似唔错但我冇试到

其实我食量算系好大,但可能食得快,好快饱左

服务都唔差,一路有人好密咁执碟

我地既蛋糕亦都冇切饼费

整体不俗的一餐,开心