餐厅: 富臨漁港
资讯:

餐厅: 富臨漁港
资讯:

今日庆贺细佬只手做完手术,情况稳定,可以出下街,所以带佢去酒楼食晚饭。一行4人,尽量叫d佢都食得嘅野。脆皮猪手 - 帮细佬以形补形,份量大、肥膏果层唔觉得油腻,而系觉得胶质重,d肉唔干身,咸味适中,皮、膏、肉一啖过咁食都几过瘾。头抽走地鸡 - 虽然系特价之选,但仍保持水准之作,good wor! 鲜菠萝咕噜肉 - 因为系属酸嘅野,细佬唔食得,但又系细佬女友嘅飞佛,佢食得最多。都几好食。生煎菜肉包 - 6个都系$38﹐咁抵,所以叫嚟试下,热辣辣食最好食。海皇炖冬瓜盅 - 4人食每人添到一碗。不得不提侍应姐姐嘅细心,因为细佬刚做完手术冇耐,唔食得虾蟹,但又好想饮呢个汤,侍应姐姐特意帮佢果配走虾蟹。浓汤鲜竹浸皇帝苗 - 食咁多肉类,一定要食菜平衡下罪疚感,想赞鲜竹嫩滑,菜嘅份量都多啊。第一次去酒楼食野要谂戒口人士唔食得d咩,不过,原来系有限嘅选择里面都有唔错嘅结果。哈哈!
今日庆贺细佬只手做完手术,情况稳定

脆皮猪手 - 帮细佬以形补形

!