2024-08-25 214 浏览
身为在职妈妈👩🏻嘅我,事业家庭两兼顾,其实一D都唔容易😩有时候压力大到一个点,所以放假,我最钟意黎天上人间茶寮 Apostrophe S Tea叹返杯靓茶,呢度有独立中式VIP房 同日式雅座,服务员又非常亲切,真真正正放慢脚步👣调整一下❤️情平时黎到最钟意饮紫芽普洱,自然回甘生津解渴,而今日等我换吓新口味先,叫左杯外形相当吸引嘅金箔醒狮泰奶茶,茶味香浓,远远都闻到茶叶嘅香味😝熹宝试左几啖仲同我饮晒添呀‼️近期有新产品同优惠推出,千祈唔好错过❤️下午茶 tea set <六道品茶风味小酌>细味品尝自己喜欢嘅茶叶,再配搭六款点心,咁先至系享受人生❤️Happy hour beer beer Tea 仲买一送一饮品除左堂座仲可以外卖拎返屋企慢慢叹嫁

近期有新产品同优惠推出,千祈唔好错过
饮品除左堂座仲可以外卖拎返屋企慢慢叹嫁