2020-03-01 780 浏览
走过啲小路见到呢间小店,见到张地图上有佢,就二语不就即刻入左去,老板娘见到我望住左pepe公仔好耐,佢即刻洞察到我谂法,将pepe搬左去我隔离位陪我食饭清酒煮蚬好味道酒味浓郁,蚬肉只只饱满又新鲜,差啲想即场encore钟意食蚬既你唔好错过蟹籽沙律好味道个碗好多料,食极都仲有青瓜丝,胃口细既女仔可能食呢碗都饱哂天妇罗好味道师傅炸到好香脆,上店热辣辣,有虾,茄子,南瓜,蕃薯同埋唔知咩菜串烧好味道嗌左串过下口瘾,日本小蕃薯入口甜糯,好好味鸡肾烧到爽脆刚好,而大葱鸡仍然juicy,串烧可以一战牛油金菇好味道.5入口有淡淡牛油味仲有唔同菇类,如果钟意食菇可以嗌,不过呢款菜式个人黎讲就无其他咁突出猪软骨拉面好味道个溏心蛋真系几好味,份量比女仔食ok,肉质嫩唔柴,个汤底饮完唔会劲颈渴食完小食再嗌主食拉面系个好选择烧三文鱼头好味道十级好味,一上台唔够五分钟就清哂,师傅烧到好好味,有啲骨位脆到可以食埋,鱼肉位又鲜味多汁,必食

清酒煮蚬
好味道

酒味浓郁,蚬肉只只饱满又新鲜,差啲想即场encore
钟意食蚬既你唔好错过

蟹籽沙律
好味道

个碗好多料,食极都仲有青瓜丝,胃口细既女仔可能食呢碗都饱哂

天妇罗

串烧
好味道

嗌左串过下口瘾,日本小蕃薯入口甜糯,好好味
鸡肾烧到爽脆刚好,而大葱鸡仍然juicy,串烧可以一战

牛油金菇
入口有淡淡牛油味