2018-03-19
训到晏就先醒,谂住落街食返个韩式下午茶餐🤘🏻🤘🏻入到韩乐,其实个环境同装潢几有气氛~暗暗地咁,可惜其他客人倾计倾得太尽兴晒咗个环境。之后再睇返个餐牌,其实下午茶餐唔算多款,不过都预咗佢细细份,于是两个人叫咗 两个下午茶餐同两款小食。大致咩名唔系咁记得,不过值得一赞系啲野食同餐牌上面既相有90%大致一样...但系!!拿!拿!拿!𠮶10%就衰咗系个炸鸡度!!系炸鸡呀!!!餐牌相入面既炸鸡件件都半个拳头咁大,但系实物黎到...只鸡系咪未发育🤨🤨🤨🤨不过味道系ok,起码唔系得劲厚既炸粉!软芝士餐肉炒饭细细份,味道ok,个人认为系炸鸡之上,不过其实我分唔到炸鸡同炒饭用既两款芝士有咩分别😥最好食既有❤️小食薯条热辣辣 正!柚子鸡翼 足料㗎!又大只!正总体黎讲食物上菜速度快到您唔信,可能平日少人;而主食可以更好!!小食更加冇得弹!!不过食完之后先发现....原来餐厅一张纸巾都冇比..依度就扣少少分喇!!
软芝士餐肉炒饭
最好食既有❤️小食
薯条热辣辣 正!
柚子鸡翼 足料㗎!又大只!正