2019-08-27
再食L.D.K今次去新城市嚟之前睇左食评见好多都写服务麻麻 不过我之前喺德福食过真系好啱食 所以今次朋友生日都再拣返呢间我地今次又大人细路+bb一行9个头都晕打过电话嚟原来无得订枱咖 咁唯有早小小入嚟等位未够7点已爆场我地仲要9个😂😂😂有一个同事我真心想赞都系佢令我想写呢个食评 佢知道我地有bb又有细路 好快就安排左卡位枱比我地 去到bb櫈小朋友餐具咩都准备好晒 其实令我好惊喜嘅系 ☺️最后我地食蛋糕🎂佢同我地讲因为有小朋友嘅关系 佢叫左厨房再做一次餐具🍴消毒比我地呀!佢地其实好忙但系都会照顾得咁贴心 我大意无留意呢个同事叫咩名 不过呢位带眼镜哥哥真系好细心 👋🏻👋🏻👋🏻😉😉做得好系值得比人赞赏 谢谢妳协助食物已经排左第二😂😂都系一落枱我就叫左二份鸡翼真系好好味 今次都系未试到樱花虾豆腐(2次都卖晒)牛肉饭真系牛肉多过饭又系比朱猪食得多过我 叫左可乐球同炸鱿鱼🦑 牛肉寿喜烧乌冬同蛋包饭 士多啤梨寒天我对呢间餐厅好有好感会再encore试埋其他分店😍🥳
我地今次又大人细路+bb一行9个头都晕
打过电话嚟原来无得订枱咖 咁唯有早小小入嚟等位
做得好系值得比人赞赏 谢谢妳协助
食物已经排左第二😂😂都系一落枱我就叫左二份鸡翼真系好好味 今次都系未试到樱花虾豆腐(2次都卖晒)牛肉饭真系牛肉多过饭 又系比朱猪食得多过我 叫左可乐球 同炸鱿鱼🦑 牛肉寿喜烧乌冬 同蛋包饭 士多啤梨寒天
我对呢间餐厅好有好感会再encore试埋其他分店😍🥳