2020-09-21 1019 浏览
我公司八月头喺火炭开新办公室。 初初第一个星期只系返一至五,lunch 叫开另一间茶记。 去到第一次星期六火炭返工,间茶记原来唔开,我就openrice下附近有d咩餐厅可以做送外卖,俾我揾到呢间星期六都做。 我睇comment几好,d相卖相又吸引所以就 WhatsApp 佢地问下。我同同事果阵合共都系得6个人。我地合好食乜后成个list嘅order WhatsApp 俾餐厅。WhatsApp 上沟通好友善,就算我office 系一个尴尬位佢哋都会送黎。到我落office楼下拎外卖时, 见到送外卖果个都好友善。亲眼见到d野食同喺 Openrice见到一样咁精美!真系唔影相都唔得。宜家我地恒常叫呢间送外卖。我office多左人,我地个order有成20人佢地都keep到水准支之余, 我仲觉得佢地更加细心!我地个order佢有label每个人个名㗎,好窝心!食物质素一定唔会会令人失望!

食物质素一定唔会会令人失望!
白咖哩汉堡(猪肉)
红烧牛肉干拌面
2020-09-02
外卖送餐
白咖哩汉堡(猪肉)
红烧牛肉干拌面