2012-01-30 18 浏览
昨天老公话想食呢间, 我地都好耐无黎啦, 之前食过好食, 但有一次叫了蒸饭外卖, 真的不好食, 饭又唔好食, 𩠌又唔好食, 自此想食点心都到太子啦, 在大围食过鸡饭就黎呢度食, 我地大约5:30拿号码, 当时问口都有十多人等, 以为要等好多个号码, 但只等10个号码, 我地以为好快啦, 在家乐行15 min返去, 睇下多少号码, 但原来未有人埋单, 未叫过枱, 于是我地再行一阵, 佢隔20 min先叫一两张枱入座, 我地差唔多6:30才有枱, 原来10个号码都要等咁耐架我地叫了菠萝叉烧饱, 凤爪, 排骨, 牛肉肠和𫠒鱼肉饼饭, 等了5 min, 叉烧饱到了, 很好食, 但好似不同以前的菠萝皮, 以是墨西哥皮, 叉烧是热的, 饭就一般吧, 肉饼麻麻, 牛肉肠很好, 皮薄, 牛肉料丰富, 又芫茜的香味, 凤爪, 排骨, 很细碟, 凤爪好似得4只, 排骨只是10件8件细细的排骨, 大致都系肠粉最好
, 原来10个号码都要等咁耐架

, 饭就一般吧, 肉饼麻麻
, 牛肉肠很好, 皮薄, 牛肉料丰富, 又芫茜的香味
, 凤爪, 排骨, 很细碟
, 凤爪好似得4只, 排骨只是10件8件细细的排骨
, 大致都系肠粉最好
  • 牛肉肠粉