2021-10-04 906 浏览
同老公卖甩个仔出去食一餐,谂住试吓新嘢食澳门菜,有weekend lunchset所以叫一个猪仔包一个焗鸭饭,谂住叫啲特别啲嘅。我哋12点前到,坐咗六七成人到,楼面得一个人加一个门口似经理嘅员工。我话叫野食佢明明话好,点知送完手上嘅菜又经过咗我地而走咗入去拎第二啲嘢食。唉,我明你忙,咁我见到门口果经理入咗黎我咪举手同佢点,点知远处就大声叫 咩事呀,行到埋黎就超级晦气问 食咩呀;落完单print果张单就咁飞埋嚟...我老公全程玩紧电话但都feel到果个气场有几态度差。我地先啱啱入座乜都冇做过我觉得自己唔系西客呱。就算去茶记我都未遇过咁差嘅口吻,我唔系要求有咩服务,只系无端端好似比人闹咁,未食已经好唔开心,后拣咗呢间...食物方面系ok嘅,猪扒包一啲都唔算轻盈午餐,仲大份过鸭饭,猪扒厚切大大件,个包够松软热辣辣,值得一试。鸭饭味道都非常好食,够浓味同牛肝菌味,但我系女仔都嫌细,得三细片肉肠同少少鸭丝。最差系个南瓜汤,平日我最钟意南瓜汤因为好creamy甜甜地。但呢度一饮,冇味,似冇加奶就咁将南瓜蓉加落鸡汤就算,可以用难饮黎形容。不过,遇到一个态度咁差嘅员工我点唔会再去~
不过,遇到一个态度咁差嘅员工我点唔会再去~
2021-10-03