2020-10-03 617 浏览
朋友介绍所以晏昼就过咗嚟呢间食,舖头唔算大,午膳时间都好full,如果多人呢好似有得book位嘅。佢除咗指定Menu之外仲有午餐嘅Menu,午餐来讲算系好平40几蚊就有,然后仲可以饮咖啡。我好钟意佢杯咖啡除咗佢个样够靓,味道都好出色,好香同好重咖啡味!今次叫咗个忌廉鸡扒意粉,我钟意佢个意粉质地唔会太淋,亦都唔会太硬,喜欢佢个意粉啲汁啱啱好,太多汁就会好得人惊,太少又会太干!但系好可惜嘅一样野系,个鸡扒真系食得岀有雪藏味😢,可能佢哋真系要花多啲功夫处理下,因为都真系几失望。好彩嘅系,我哋另外嗌咗佢哋嘅甜品,个甜品真系好正㗎!最最最好食嘅系个朱古力慕丝,朱古力味浓郁之余,入口又好滑,仲加咗一啲红莓,令到食朱古力唔会好流,中和返个朱古力食多几啖会觉得腻嘅感觉。口感同层次都好丰富!芝士蛋糕好食,虽然表现最普通,但都好有浓郁嘅芝士味。拿破仑都唔错,佢个吉士整得几香!希望下一次佢个鸡扒整好食啲啦!

好彩嘅系,我哋另外嗌咗佢哋嘅甜品,个甜品真系好正㗎!

芝士蛋糕好食,虽然表现最普通,但都好有浓郁嘅芝士味。

拿破仑都唔错,佢个吉士整得几香!

希望下一次佢个鸡扒整好食啲啦!