2021-05-16 298 浏览
手上有一点点商场嘅饮食coupon,无理由唔食挂见到堂食唔多人,排一排,坐底慢慢食。可能星期六嘅关系,人流比较多,7点多蛋糕柜入面嘅蛋糕款已经所余无几,喺无咩选择之下就叫左这三款。黑糖豆乳千层:上层一片薄薄嘅黑糖,香、甜,而下层嘅豆乳千层,浓浓嘅豆乳味,喜欢豆乳嘅人一定钟意,分开食会食到各自嘅味道)。但食千层蛋糕应该会被由上到下义到底食,但这样就会比黑糖嘅甜味抢晒豆乳嘅淡淡嘅香味,这款可以一试。栗子蛋糕:栗子🌰嘅颜色比一般西饼店嘅浅色,食落唔系好觉栗子味,但个人觉得比较甜,好好好普通,可以不试。朱古力Checkers卖相几特别,蛋糕好松软,食落有好浓浓嘅朱古力味,分开一格一格食,深浅色食落都会有唔同好无聊呀!其实早两日都买左几件外卖玫瑰千层:本人系几钟意用玫瑰花整嘅食物,例如玫瑰花咖啡,所以这款有玫瑰花香又点会挑剔呢威士忌黑朱古力蛋糕,浓浓嘅朱古力比checkers更浓,中间一层薄薄嘅威士忌朱古力酱,简直系我老板至爱(忘记影相)但以食千层蛋糕嚟讲,佢每层都好薄好薄,cream 好滑好滑,我无聊地数过有22层咁多唔知有无错。但始终都系食原味最稳阵
手上有一点点商场嘅饮食coupon,无理由唔食挂

好无聊呀!

其实早两日都买左几件外卖

(忘记影相)
唔知有无错。但始终都系食原味最稳阵