2017-06-20
今晚放假 约左班旧同学食饭,约左八点系海港城等。咁岩我同另外个friend 都放假,一于早d出去行下,顺便黎个happy hour!系K11后面有间几有feel既酒吧,之前经过有兴趣,今日就拣呢度chill下!装修好华丽 格调一流。落地玻璃旁既地台位好特别。因为一阵要去食火锅,都系留下肚稳阵!我同朋友一人点左杯酒,加一个parma ham. 朋友点既Yang Gui Fei 杨贵妃,听个名就觉得好得意。本来对绿色饮品都系有恐惧,通常都中伏。点知呢杯既味道又几好饮㖞!荔枝味浓,加上Vodka,Rum酒等调较,好夹。我就简简单单整左杯House red wine. 味道较淡,口感较薄。唔系我最喜欢既厚身浓味型,不过都唔错。Parma Ham比想象中大件,好抵食!!好香既火腿咸味适中,配爽口鲜甜既哈蜜瓜,真系完美配搭!听住音乐 ...有美酒 有佳肴 ...仲有良朋细说当年情。。想起年少多好!
装修好华丽 格调一流。
落地玻璃旁既地台位好特别。