2017-03-27 11714 浏览
适逢星期五,男朋友早左放工,想轻松一下。于是我就揾左呢间eye bar谂住同佢渡过一个轻松嘅傍晚。因为时间尚早,大约五点到啦,好好彩地露台位系一个人都冇嘅。即刻影返几张靓相order咗杯Asahi, 送上麻辣味既花生小食,真系会食唔停口,不过得知refill要加$25 就唔再加,食落去会破产。倾倾吓计,听吓男朋友返工既烦恼,就好快日落啦。其实有六点开始已经陆续好多人上嚟,露台开始变得热闹。差唔多七点天全黑嘅时候,亦都系露台系最多人既时候,我哋就选择左呢个时候埋单走人,去楼下揾饭食噜顺带一提:呢度同南海一号系属于同层。后尾我有去过南海一号食饭,系大约七点至九点嘅时候,露台系多人到水泄不通,建议想睇维港日落嘅朋友早啲嚟啦

因为时间尚早,大约五点到啦,好好彩地露台位系一个人都冇嘅。
即刻影返几张靓相