2018-06-26
最近人人都讲紧黑糖珍珠奶茶!🥛☕️成日都俾人喺IG and Facebook 严重洗版✨✨,究竟有咩吸引力令到大众喜爱戴?我一直好想试,今日行过元朗,竟然畀我见到呢间春风撞奶,终于都可以一试!🤤🤤🤤行到门口出现已经好多人,个个都想一尝黑糖珍珠奶茶嘅味道!我当然都要试下,我就order 咗好一杯「古早黑糖珍珠奶茶」$22,虽然好多人,但是员工手脚都几快,唔使10钟饮到啦。😎🤩😎🤩黑糖珍珠奶茶一到手时,职员叮嘱饮前要把杯身上下摇晃完先,要将仲喺暖既珍珠遇冷收缩,用意增加口感, 果然唔同d... 😝😝饭后感: 奶茶茶味都足够,奶味都几够浓,甜道适中,👍👍而黑糖珍珠系主角,果然珍珠有浓浓的黑糖味道,烟韧弹牙😋😋,平时普通珍珠奶茶嘅珍珠我唔会食晒,只会食几粒,因为冇乜味。但黑糖珍珠就反而会食晒所有黑糖珍珠,因为珍珠先系主角,果然够吸引力,终于知道点解咁受欢迎👏🏻!下次再试下其他饮品后再嚟汇报!😏😏
饭后感: