0拿,明将系某大讨论区上面已经系出名难食,出名既红豆军舰寿司,半生熟既鱼生等等一早听过。 但由于次次经过都劲多人排队,所以冇食到。 今日经开旺角,又咁岩有时间,就试一试呢间出名难食既明将。一拎筹,起麻等20张木台,唔紧要我有时间,但亦都奇怪点解出名难食都咁多人排队食,咁唔紧要喇出去行个圈再番来就岩岩叫到我。坐低之后,坐左成粒钟,都系出埋D蛋寿司,八爪鱼寿司果D,而大部份香港人都好钟意食既三文渔寿司就影都冇,更加见唔到传闻中既红豆军舰寿司,正当有D失望之际,我发现隔离木台系到单点紧三文鱼寿司,我先发现原来三文鱼寿司系同D待应讲人佢先整既,咁唔驶问,起势叫黎食喇。基本上大部份既寿司都系咁上下水准,冇乜惊喜,由于平既关系,都算超出预期架喇。 都冇传闻中咁难食姐,即系咩价钱咪俾咩质素既野你姐,都算OK喇,呢个价。总括黎讲,我觉得可以番兜,如果唔想郁D洗百几二百蚊,志在食下三文鱼都OK既。

三文鱼寿司
题外话/补充资料: 其实入去果阵我唔知几多钱,净系知100蚊楼下,埋单先知56蚊连埋加一,60蚊有找,食饭时间系旺角都系收呢个价钱算系好唔错喇,任食㖞。
2013-09-17