6月22日, 哈哈哈!! 天气超级好~~~ 同呀比入赤柱闲逛一下~ 哗揸咗粒几钟车加揾位先入到去~ 黎到好彩唔洗等位, 而且有几把特大风扇吹住, 先未至于咁热~::: 西多士 ::: $15块西多圆圆地好得意~ 面头只有两大片牛油, 无糖酱既~ 原来好戏在里头!! 西多入面唔系花生酱, 反而系一层薄薄半透明奶白色的香甜咖央酱~ 多士个口感亦同其他西多唔同~ 咬落真系超级松发!! 原来老板先将面包浸满蛋黄, 再扑上打起的蛋白~ 真系好有心机, 同埋好好味呀~ ::: 蛋牛治 ::: $11虽然面包比较软… 陷料都系薄薄一片. 但系蛋同咸牛肉混合好先煎, 蛋煎得香, 牛肉仲好脆口!! 所以感觉都好好~::: 冻奶茶 + 冻柠茶 ::: $24唔知系咪西多太甜, 冻奶茶有d唔够味. 感觉呢度既野饮就无食物咁出色喇.我觉得呢度既食物之所以好食, 系因为整既人有心机~ 肯用多d功夫整到d食物特别d~ 不过d野食portion唔多, 大食的人实唔够饱啦~ 加上整件西多要10分钟~ 如果可以凉凉地既日子黎食个tea就最理想!

::: 西多士 ::: $15

::: 蛋牛治 ::: $11