2019-08-11
呢间开左系沙田围都好耐,但一直都未尝试。今次见佢出左平价版既Set Dinner,就试试佢😆三个人嗌左三款Set Dinner Share食。分别系: 辣肉肠Pizza、意大利粉同猪手。前菜有三款拣,我地嗌左一个烟三文鱼沙律,两个烟肉芝士焗青口。烟三文鱼有两旧都几大旧,沙律菜都唔少,而青口都好大只,芝士汁都好creamy 。到主菜:最好味系辣肉肠pizza,个底够薄够脆,辣肉肠同芝士既分量都好够,好满足🥰温泉蛋烟肉忌廉意大利粉,可以我唔惯啲意粉仲系唔烚透既感觉,有啲硬,不过个汁胜在够多同Creamy。德国咸猪手 无乜咸味,不过肉质都叫滑。份量都唔少!三个人share食都觉得好饱,真系差啲食唔晒。呢间服务水准唔错,好快有人帮你收碟同食完前菜会换碟!呢个价钱 抵既☺️
今次见佢出左平价版既Set Dinner,就试试佢😆
德国咸猪手 无乜咸味,不过肉质都叫滑。份量都唔少!