2022-06-12
📍All Day Cafe📍💡上水上水以前比较少呢种简约轻食cafe最近终于有时间去试试呢间新开既All Day定位系区内算系中价位店内座位唔算多但系阔落 舒适唔会有压迫感🐥香蒜榄油鲜蕃茄意粉🍝 $68简单既一度意粒 但系香气十足意大利粉挂汁度高均匀咁沾每条意大利粉🐥松露酱卡邦尼意粉 $98一上台 松露既味道扑鼻而来即刻食指大动🤤意大利粉煮到刚刚好口感爽滑弹牙🐥柑橘🍊朱古力咖啡 ☕️ $52见系特别推介但系有啲冒险既饮品因为唔系个个都钟意呢个配搭但我个人觉得几特别香浓朱古力咖啡添加左啲清新既感觉再加上细细粒既柑橘肉碎仲有多一种口感🐥牛奶咖啡 ☕️ $40比例刚刚好香浓易入口#北区美食 #上水 #上水美食 #美食日记 #食好西 #上水打卡 #香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #Allday #hkcafe #hkfood #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #foodiesinternationalchat #globaleats
💡上水
上水以前比较少呢种简约轻食cafe