餐厅: 田記魚蛋牛腩專門店 (碧街)
资讯:

2024-11-05 145 浏览
Ricky推介有时都好伏,牛杂窝指月,居酒屋Hungry Monkey⋯⋯系吹大咗or餐厅唔争气就不得而知。今日试呢间都系佢介绍,见佢一条片队三碗嘢:紫菜鱼蛋汤 牛杂面 崩沙腩面,网红真的不易做!又或者真系咁好味?我信佢㗎!因为我都试过食完兰香鸡肠米,再去耀记食云吞面,最后去新花整多碗清汤腩河。七点左右直入有位,舖位算细间,约八成坐满,本来想叫腩杂河,但双拼要加$20,第一次食暂不考虑,只系叫了一碗牛腩米线。面汤唔差,米线就腍咗少许影响晒个口感,牛腩卖相靓仔,面𠮶4件简直满分,下面搭咗D差少少嘅,不过牛腩同崩沙腩相信差$16,完全体谅。剩系讲面𠮶几旧,肉味重但唔会韧,虽然不是我喜欢的类型,但确实不错!辣椒油不俗,令碗面再加分。呢种质素喺油尖旺卖呢个价钱,值头系抵食!是日消费:牛腩米线$46 冻柠茶(跟餐)$8共 $54

是日消费:牛腩米线$46 冻柠茶(跟餐)$8
共 $54